zaterdag 17 november 2012

Keep it or leave it?


De winter komt eraan, en dat betekend: Nieuwe trends! *doet vreugdedansje*
Bij sommige trends denk je echt : ''wow vet'', en bij de andere vast en zeker ''huh?'' Dus bij deze trends de vraag: Keep it or leave it?

Dame in de dop. 

De jaren 50 zijn weer helemaal hot! Deze trend bestaat vooral uit veel pastelkleuren. ook komen er vooral veel trendcoaches in voor . Deze trend is al gezien Jill Sander, Dior en Philospophy.





Printjesbroeken

Jaaaaaaa, het kan weer! printjesbroeken! Broeken met dus een heftige print :) en je kan het zo gek maken als je zelf wilt. Als je het een beetje goed combineert kan zelfs tijger en of slangen print gewoon. So be creative! H&M heeft een heel groot aanbod met printjesbroeken. !En nog even een tip, draag er een paar killer heels onder als je dat leuk vind!. dan maak je het nog een tikkeltje vetter! 


H&M 19.95


H&M 19,95



HEY! I'M IN THE ARMY!

Zoals je het aan de titel ziet, Legerkleding, legerprint, stoere boots. Het is allemaal super hip én trendy! Mosgroen is ook een van de trendkleuren van deze winter dus dat is mooi meegenomen! Deze trend is ook al op verschillende catwalk's voorbijgekomen! Verder zijn de leren jacks ook weer helemaal back! (*juich, juich*) 






Now it's yours! zal je deze trends ''keepen'' or ''leaven'' ik zou ze in iedergeval allemaal keepen! 









1 opmerking: